HAPPY NEWS

Happy_Events_logo_White.svg

Planera ett hållbart event

De miljömässiga och sociala hållbarhetsaspekterna vid konferenser och möten har de senaste åren kommit alltmer i fokus. HAPPY Events vill erbjuda attraktiva, unika och hållbara upplevelser för alla. I Östergötland finns goda förutsättningar för hållbara möten och där du kan göra val som förbättrar ditt möte ur hållbarhetssynpunkt.

Hållbarhet handlar inte enbart om att tänka miljö utan man ska även ska ta hänsyn till de sociala och ekonomiska aspekterna. Vad innebär det för oss som jobbar med olika typer av möten och event, och hur skapar vi möten som är mer hållbara?

Våra tips till ett hållbart event
Hållbarhet är en helhetsfilosofi som innefattar flera delar, vilket inte minst blir tydligt när man anordnar möten och events. Att kunna erbjuda kunden ett arrangemang som inte bara har en bra miljöprofil utan också bidrar till förbättringar i samhället lokalt och globalt – och till och med kanske lämnar bestående positiva förändringar efter sig – det är ett hållbart möte.

Miljömässig hållbarhet
De flesta tänker på den miljömässiga hållbarheten när det pratas om hållbarhet, och det handlar om att miljön ska skyddas. Tänk på hur ditt möte eller din konferens påverkar naturen genom val av transport, mat, produkter, tjänster och lokaler som används.

 • Tacka alla föreläsare hållbart med blommor utan plastomslag eller en gåva till välgörenhet.
 • Erbjud bara härtappat vatten, istället för buteljerat.
 • Tänk igenom alla former av gåvor och ”give aways”; hur är produkten framtagen?
 • Uppmuntra till samåkning.

Social hållbarhet
Social hållbarhet är idag minst lika viktiga som de miljömässiga aspekterna när det kommer till att planera ett hållbart arrangemang.

 • Tänk mångfald i diskussionspaneler och talarlistor.
 • Tillhandahåll ett hållbart och modernt utbud i matväg som tilltalar alla gäster – vegetariskt, veganskt, specialkost och mat som alla oavsett tradition kan äta.
 • Digitalisera mötet för att minska tryckt material och möjliggöra deltagande on-line.
 • Demokratisera mötet genom att använda digitala verktyg för omröstningar. 

Ekonomisk hållbarhet
Enkelt uttryckt handlar ekonomisk hållbarhet om att få ekonomin att gå ihop långsiktigt för platsen du har mötet eller konferensen på.

Slutligen, använd dig av lokala produkter och tjänster.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

NYHETSARKIVET

NÖJESVÄRLDEN VAKNAR TILL LIV IGEN!

Regeringen har nu meddelat att restriktionerna för offentliga sammankomster släpps den 29 september, ett efterlängtat besked för många – inte minst oss arrangörerna inom evenemangsbranschen.

Läs mer »

Pippi på de sju haven!

Chopp Event & HAPPY Events sätter upp en sprakande, musikalisk familjeföreställning – Pippi på de sju haven! Under perioden 8-30 juli välkomnas barnfamiljer till Bergs

Läs mer »

Planera ett hållbart event

De miljömässiga och sociala hållbarhetsaspekterna vid konferenser och möten har de senaste åren kommit alltmer i fokus. HAPPY Events vill erbjuda attraktiva, unika och hållbara

Läs mer »

VÄLKOMMEN TILL NORRKÖPINGS PÅSKLOVSKALAS!

Minns du roliga timmen? Det är precis det Norrköping bjuder in till under påsklovet. En timme fylld av upplevelser, magi, överraskningar och massor av skratt för hela familjen. Norrköpings Påsklovskalas arrangeras i Värmekyrkan den 16-17 april.

En av Sveriges mest uppskattade trollkarlar inleder kalaset med sin magiska föreställning som barnen tokälskar! Daniel Karlsson, blev ett känt ansikte då han slog igenom i Sveriges Television med sitt trollriprogram ”Den itusågade Kaninen”. Efter att Daniel har trollbundit gästerna fortsätter Påsklovskalaset med fullt blås då barnartisten Mojje entrar scenen. En föreställning där barn och vuxna får lära sig texter, sjunga med så högt ni bara orkar, önska låtar och klappa takten. Det blir garanterat en riktig kvalitétstimme och mys för familjen.

Påsklovsshowen pågår i ca 60 minuter.

Missa inte!

Före- eller efter showen välkommas alla att delta i Påsklovsjakten som snitslat sig runt Värmekyrkan. Jakten avslutas med en fiskdamm där alla barnen får med sig en liten påskpresent.

Påsklovsjakten är öppen
Lördag 16 april kl 10.00-16.30
Söndag 17 april kl 10.00-14.30 

SHOWTIDER I VÄRMEKYRKAN
- SLUTSÅLT

Lördag 16 april
Kl 11.00-12.00
KL 13.00-14.00
Kl 15.00-16.00

Söndag 17 april
Kl 11.00-12.00
Kl 13.00-14.00

Insläpp 30 minuter före show. Respektive föreställning har begränsat antal platser. Biljett krävs för att se showen. Max 5 personer per sällskap.

ALLA FÖRESTÄLLNINGAR ÄR SLUTSÅLDA.

Presenteras av: Happy Events i samarbete med Norrköpings kommun.

Bo och mys på hemmaplan efter att du gått på show!

Foto: David Thunander

Scandic Strömmen erbjuder specialpris på familjerum inklusive frukost.

Pris: 1200 kr för ett familjerum (2 vuxna och 2 barn) inklusive frukost)
Datum: söndag 17/4 till måndag 18/4

Vid bokning uppge: Påsklovskalaset
Bokning 011-495 52 00 (tonval 2) eller strommen@scandichotels.com

STÄNG

VÄLKOMMEN TILL EN FÖRSKRÄCKLIGT LJUVLIG VANDRING!

Är pumpor, skrämmande utklädnader och kalla kårar din grej? Då ser du förmodligen fram emot årets halloweenfestligheter. Då är du välkommen till Industrilandskapet i Norrköping den 5-6 november mellan klockan 16.00-21.00!

Även fast Halloween inte är en traditionell svensk högtid, så är det idag en stor favorittid, oavsett om du är barn eller vuxen. Påverkade av amerikansk kultur har vi numera omfamnat det här med kostymer, godis och bus med hull och hår.

Halloweenpromenaden i Industrilandskapet blir förskräckligt ljuvlig!
I flera av Industrilandskapets alla byggnader och fönster väcks gästernas skrämmande visioner till liv. Genom digitala bild- & ljudistallationer och några speciella möten välkomnar Norrköping till en rysmysig kvällsaktivitet för hela familjen.

Promenaden startar vid Holmentornet och avslutas vid Värmekyrkan. Barnens farvoritplats kommer garanterat bli vid Holmentorget där det bjuds på festlig marshmallowsgrillning.

Datum
5-6 november

Tid
16.00-21.00

Fri entré 

Arrangör
HAPPY Events och Padab Ljud & Ljus i samarbete med Norrköpings Kommun.

STÄNG

OLA SALO DINNERSHOW på Östgöta Kök

HAPPY Events i nära samarbete med Östgöta Kök presenterar en stor upplevelse i ett nära och exklusivt format. Vår köksmästare Tomas Hallgren har komponerat den perfekta 3-rättersmiddagen. Ni sitter vid perfekt dukade bord med tryggt och luftigt avstånd från varandra. Efter desserten tar kvällens artist, Ola Salo, plats på scenen nära just er.

Tillsammans med pianisten Christopher Dominique bjuds det på en unik show med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning unik. Ola bjuder på låtar från hela sin karriär och sånger från hans favoritartister. Vi får uppleva humor, allvar, tänkvärdheter och galenskap genom berättelser och reflektioner från Olas upplevelserika liv som artist.

“Det ska bli enormt kul att få komma ut och uppträda igen, särskilt i en sån här intim inramning. Att uppträda för en mindre publik är alltid en utmaning eftersom det inte går att gömma sig bakom ljusshow och överdåd, men det är en utmaning jag verkligen gillar eftersom den sätter mig som artist på test. Och det du förlorar i storslagenhet tas igen i obegränsade möjligheter att vara spontan. Särskilt när du har en riktigt skicklig ackompanjatör med dig vilket jag har i min gode vän Christopher. Jag kommer göra mitt allra bästa för att dessa kvällar ska bli något alldeles extra. Ser fram emot att tillsammans med publiken få skapa magiska kvällar”, säger Ola om januarispelningarna i Norrköping.

Upplev en stor musikupplevelse i ett nära och exklusivt format, välkommen till en Norrköpingskväll att minnas!

DATUM

22-23 oktober

PRISER INKL MOMS

1495 kr

Biljetter säljs via Tickster. Klicka här…

PRESENTERAS AV

STÄNG

Nu öppnar vi upp bokningen till 2022 års traditionsenliga julbordsshow på Magnentus Building.

Säkerställ årets julbordsupplevelse med kollegorna redan nu. Låt julen bli stressfri och god, boka före sommaren!

Njut av julens alla läckerheter. Östgöta Kök dukar upp med klassiska favoriter, nya smaker, godsaker och delikatesser. Happy Events har stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Showen ”White Christmas” är speciellt anpassad för företag och större grupper. 

Show, skratt, god mat och dryck är receptet.

I BILJETTEN INGÅR:

Garderob, välkomstglögg, julbord, konditorns dessertbord & kaffe 
och dinnershowen White Christmas.

DATUM:

25-26 november
2-3 december
9-10 december
16-17 december

BOKA BILJETTER PÅ:

fest@ostgotakok.se

UPPLEV GLÄDJEN OCH SKRATTEN
MED OSS IGEN!

ID5

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR VÄNNERNA PÅ

STÄNG

BOKA EN KVÄLL MED MUSIKENS SUPERSTARS OCH ETT JULBORD SIGNERAT ÖSTGÖTA KÖK

Vi är glada att åter presentera en spektakulär julbordsshow med Sveriges bästa showartister i Norrköping. I slutet av november dukar vi upp årets julbord på Magnentus Building. Likt tidigare år förväntar vi oss ett stor efterfrågan, och har därför skapat förutsättningar för Norrköpings företag att boka upp sina platser före sommaren.

2020 års julbordsshow presenteras av Östgöta Kök och Happy Events. Tillsammans har vi genom åren skapat upplevelser och bra möten mellan människor. Vår välrenommerade julshow arrangeras för tredje året.

Säkra dina platser till årets julbordsupplevelse i Norrköping för företaget redan nu.
Telefon 011 – 12 30 00 eller via e-mail fest@ostgotakok.se

Slide 1
KLAPPAT OCH KLART, BOKA FÖRE SOMMAREN!

I BILJETTEN INGÅR

Garderob
Välkomstglögg
Klassiskt svenskt julbord
Konditorns dessertbord & kaffe
Julshow

DATUM
26-27 november
3-5 december
10-12 december

PRISER INKL MOMS
Torsdag 795 kr
Fredag 895 kr
Lördag 895 kr

PLATS
Magnentus Building

VÄLKOMMEN ÖNSKAR

INTEGRITETSPOLICY

Vi på Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB bryr oss om dig och i den här integritetspolicyn beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska kunna känna dig lugn och trygg.

Så här behandlar vi dina personuppgifter:

Vad är en personuppgift och vad innebär en behandling av personuppgifter?

En personuppgift är information som direkt eller indirekt kan identifiera en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress, men uppgifter som IP-nummer eller användarbeteenden i kombination med andra uppgifter som används för att kunna koppla till dig är också personuppgifter. En behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel; insamling, vidarebefordring, analysering, registrering och lagring.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Nordic Exhibitions & Events AB, organisationsnummer 559068-3727 samt Happy Moments Norrköping AB, organisationsnummer 559084-6308 på Drottninggatan 19 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter, om inget annat anges, och ansvarar för att den här behandlingen sker på lagligt och korrekt sätt.

Hur får Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB tag på dina personuppgifter?

När du gör en gruppbokning till ett av våra event. När du anmäler dig till något av våra events.

Vilka kategorier av personuppgifter behandlar vi?

Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB behandlar de uppgifter som lämnas till oss, till exempel namn, telefonnummer, e-postadress, adress och/eller annan information som du lämnat till oss eller som är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Vi samlar aldrig in mer information än vad som krävs för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund.

Varför behandlar Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB uppgifter om dig?

Dina personuppgifter kan komma att behandlas av Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB för bland annat följande ändamål:

 • fullgöra våra åtaganden gentemot dig,
 • förbättra din användning och upplevelse av vår webbplats och av våra övriga tjänster,
 • möjliggöra god kundvård och service genom att exempelvis besvara frågor som du ställer till oss,
 • hantera och administrera arbetsansökningar,
 • skicka nyhetsbrev och tillhandahålla dig relevanta erbjudanden,
 • använda som underlag vid fakturering och bokföring och
 • föra statistik.

När har Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB rätt att behandla dina personuppgifter?

Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB har rätt att behandla de personuppgifter som krävs för att fullgöra vårt åtagande gentemot dig.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter används av behörig personal på Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB. Vi lämnar inte ut uppgifter om vi inte måste på grund av krav i andra lagar och förordningar, myndighetsbeslut eller för att skydda våra rättigheter eller tredje parts rättigheter.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB sparar aldrig dina personuppgifter längre tid än vad som är nödvändigt för att fullgöra ändamålet med att vi hade personuppgifterna till att börja med.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB värnar om din integritet. Därför arbetar vi ständigt med att vidta alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder som i varje enskilt fall krävs för att skydda dina personuppgifter och i övrigt säkerställa att behandlingen sker enligt gällande lag.

Vilka rättigheter har du som registrerad?

I korthet innebär det att du som registrerad ska få information om och hur dina personuppgifter behandlas och ha kontroll över dina egna uppgifter.

Nedan beskrivs varje rättighet:

Rätt till tillgång:
På Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB är vi alltid öppna och transparenta med hur vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill veta vilka personuppgifter vi behandlar om just dig kan du begära ut ett registerutdrag. Det är viktigt att vi kan säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person, därför ska din begäran vara skriftlig, egenhändigt undertecknad och innehålla uppgifter om namn och personuppgifter.

Rätt till rättelse:
Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du när som helst kontakta Nordic Exhibitions & Events AB eller Happy Moments Norrköping AB och begära att få dem rättade.

Rätt att bli bortglömd:
Du kan begära att Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB raderar dina personuppgifter utan onödigt dröjsmål. I vissa fall kommer Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB inte att kunna radera dina personuppgifter eftersom vi måste uppfylla lagar och krav som ställs på vår verksamhet i egenskap av offentlig verksamhet. I sådana fall kommer vi att blockera användningen av dina personuppgifter för de ändamål som du önskar att bli bortglömd i den mån det är möjligt.

Rätt till begränsning av behandling:
Du har rätt att begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas.

Rätt att göra invändningar:
Du kan när som helst invända mot behandling av personuppgifter som grundar sig på ett berättigat intresse hos Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB.

Rätt till dataportabilitet:
Om behandlingen av dina personuppgifter sker automatiskt och antingen har ett avtal eller ett samtycke som rättslig grund, har du rätt att få en kopia av de personuppgifter som du har tillhandahållit Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB. Personuppgifterna ska ges i ett format som är strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart. Du har rätt att föra över den här informationen till en annan personuppgiftsansvarig utan att Nordic Exhibitions & Events AB och Happy Moments Norrköping AB kan neka.

Du vill också ha
Sveriges gladaste
nyhetsbrev!